Tilmeld dig Vækstdagen 2010, hvor vi er del af programmet


Vækst en ny udfordring – Har din virksomhed oplevet hurtig vækst, og er det tid til at gentænke din strategi og ledelse?

Denne workshop vil give dig værktøjerne til at få et nyt og friskt kig på organisationen, målsætningerne, ledelsesformen og kreativiteten, så du kan fortsætte vækstkursen og fastholde succesen.

Man finder sjældent en virksomhed flere år på gazellelisten. Dette vidner om, at der er noget, som går galt i virksomheder, der oplever hurtig succes og vækst. Dette kan skyldes, at der ikke er opbygget de nødvendige strukturer til at fastholde og bygge videre på denne vækst, og opgaver bliver løst fra hånden til munden i en travl hverdag.

Workshoppen vil få dig til at stoppe op og tage et frisk kig på din virksomhed. Du vil blive præsenteret for en ny tilgang til ledelse, struktur, målesystemer og kreativitet, så den fortsatte succes kan fastholdes.

Der vil blive gennemgået eksempler på måleværktøjer til identificering af mangler, anvisninger på hvordan resultater kan fortolkes, og nogle af de konkrete udfordringer, du måtte sidde inde med, vil blive adresseret.
Workshoppen er af praktisk karakter med et teoretisk islæt.

Forud for workshoppen skal alle anonymt udfylde et online spørgeskema med 10 spørgsmål. Resultatet vil danne rammen for diskussion i plenum.

[From Vækst en ny udfordring – FORSIDE]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s